Twoje ustawienia



Zapamiętaj mnie
 
 

Kategorie

Narzędzia

Znajdź produkt

 

Najnowsze opinie

Wydawnictwo Muza SA Doskonałe sałatki

Świetna książka, bogato ilustrowana. Znalazłam w niej kilka fantastycznych przepisów na sałatki i sosy do nich. Polecam, bo warto ją kupić. więcej »

 
 

Wydawnictwo SIW Znak Robert Makłowicz, Podróże kulinarne Roberta Makłowicza. Smak Węgier

super smaczne oryginalne wegierskie dania jakie znajdziemy w restauracjach tylko w kraju papryki teraz mozemy przygotowac sami, pycha palce lizac, do ... więcej »

 
 

Agencja Wydawnicza Egros Dorota Świątkowska, Moje wypieki

Zalet brak, gdyż wiele z prezentowanych przepisów można znaleść w internecie. więcej »

 
 

Agencja Wydawnicza Egros Dorota Świątkowska, Moje wypieki

podobne przepisy mozna znalezc w internecie więcej »

 
 

Agencja Wydawnicza Egros Dorota Świątkowska, Moje wypieki

Cieszę się, że wyszła książka z przepisami z mojego ukochanego bloga kulinarnego. Ja od jakiegoś czasu wiedziałam, że tam będą właśnie... więcej »

 
 

Wydawnictwo Rea Teresa Miazgowska, Mięsa i mięsiwa - najlepsze przepisy

Ocena ogólna:
brak

Polecany przez: 21/44 osób (
48
%)


oceń produkt:

poleć produkt: polecam nie polecam
Jakość:
Cena:
Wygląd:
Staranność wydania:
Treść:
brak

brak

brak

brak

brak

Dodaj swoją opinię!

Porównaj ceny tego produktu »





kliknij aby powiększyć

wybierz miniaturę:

Sprawdź cenę »


 


Producent: Wydawnictwo Rea
Kategoria: Kulinaria

Autor: Teresa Miazgowska
Liczba stron: 64
Okładka: miękka (broszurowa)
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych

Informacja dostępna w serwisie od: 07.09.2009 (5553 dni)
Produkt był oglądany: 2508 razy

Wydawnictwo Rea Teresa Miazgowska, Mięsa i mięsiwa - najlepsze przepisy nie posiada jeszcze żadnej opinii.
Dodaj swoją opinię


Wydawnictwo Rea Teresa Miazgowska, Mięsa i mięsiwa - najlepsze przepisy nie ma żadnych komentarzy. Aby dodać swoją uwagę do opinii innych lub zadać pytanie dotyczące produktu, dodaj własny komentarz

Opis produktu:

Mięsko, mięso, mięsiwo – jadamy je chętnie i często. Jest smaczne i posilne. Można z niego przygotować bardzo urozmaicone i atrakcyjne dania. Zaspokaja głód, dodaje sił i mile „łaskocze” podniebienie. Jedzone z umiarem, z dodatkiem warzyw, owoców, kasz i makaronów jest również zdrowe. Zawiera pełnowartościowe białko bogate w niezbędne dla człowieka aminokwasy, sole mineralne – głównie żelazo, tak potrzebne młodzieży, fosfor i potas, a także mikroelementy np. miedź czy molibden.

Dostarcza organizmowi potrzebne do życia witaminy, takie jak B1, B2, B6, B12 i PP, a niektóre tłuste kawałki mięsa także wit. A,D i E.
W czasach, gdy mięsa było w sprzedaży mało, przygotowanie z niego potraw nie stanowiło problemu. Na codzień królował kotlet mielony, a na święto kotlet schabowy.

Dziś gdy różnych rodzajów mięsa jest pod dostatkiem i to po przystępnej cenie, warto dołożyć starań, aby przygotowane z niego potrawy były smaczne i...

Kliknij aby rozwinąć pełny opis produktu

Zgłoś uzupelnienie lub błąd w opisie produktu

 

 

do góry


Dodaj opinię o produkcie Wydawnictwo Rea Teresa Miazgowska, Mięsa i mięsiwa - najlepsze przepisy


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu opinia zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Ocena ogólna:


Jakość:
Cena:
Wygląd:


Staranność wydania:

Treść:



Zalety produktu:

Wady produktu:


Opinia o produkcie:



Czy polecasz ten produkt:


Posiadam/korzystam z tego produktu:





Dodaj swój komentarz, pytanie lub odpowiedź do dyskusji o produkcie


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu wypowiedź zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Treść wypowiedzi
 (UWAGA: Jeśli chcesz dodać OPINIĘ o produkcie, kliknij tutaj »)




Zobacz także:


Wydawnictwo Dolnośląskie Gotuj ze mną



Producent: Wydawnictwo Dolnośląskie
Kategoria: Kulinaria

Wydawnictwo Świat Książki Kocham gotować. Przepis na życie



Producent: Wydawnictwo Świat Książki
Kategoria: Kulinaria

Wydawnictwo Bellona JAJKA. 130 PROSTYCH PRZEPISÓW



Producent: Wydawnictwo Bellona
Kategoria: Kulinaria

Dom Wydawniczy REBIS GILLIAN MCKEITH, Jesteś tym, co jesz. Książka kucharska



Producent: Dom Wydawniczy REBIS
Kategoria: Kulinaria

Wydawnictwo SIW Znak Robert Makłowicz, CK Kuchnia



Producent: Wydawnictwo SIW Znak
Kategoria: Kulinaria

Wydawnictwo Muza SA Ilustrowana kuchnia polska



Producent: Wydawnictwo Muza SA
Kategoria: Kulinaria

Najnowsze produkty Wydawnictwo Rea:


Wydawnictwo Rea Koktajle – znane i mniej znane


Wydawnictwo Rea Hanna Grykałowska, Pomysł na drób i dzikie ptactwo


Wydawnictwo Rea Hanna Grykałowska, Sałatki na każdą okazję


Wydawnictwo Rea Otto Arera, Szkoła barmanów. Shake it!


Wydawnictwo Rea Zuzanna Wiciejowska, Szybkie dania na lunch, obiad i kolację


Wydawnictwo Rea Reinhold Metz, Hans Szameitat, Zimna kuchnia. Przepisy, przygotowanie, dekorowanie