super smaczne oryginalne wegierskie dania jakie znajdziemy w restauracjach tylko w kraju papryki teraz mozemy przygotowac sami, pycha palce lizac, do ...
więcej »
Autor: Michel Roux
Liczba stron: 304
Okładka: brak danych
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
Informacja dostępna w serwisie od: 14.04.2008 (6064 dni)
Produkt był oglądany: 3068 razy
Wydawnictwo Bellona JAJKA. 130 PROSTYCH PRZEPISÓW nie posiada jeszcze żadnej opinii. Dodaj swoją opinię
Wydawnictwo Bellona JAJKA. 130 PROSTYCH PRZEPISÓW nie ma żadnych komentarzy. Aby dodać swoją uwagę do opinii innych lub zadać pytanie dotyczące produktu, dodaj własny komentarz
Opis produktu:
Książka Michela Roux, jednego z najbardziej cenionych i utytułowanych szefów kuchni na świecie, zawiera ponad 130 przepisów i pomysłów na wykorzystanie jaj. Książka dzieli się na rozdziały, z których każdy poświęcony został innemu sposobowi przyrządzania jajek - począwszy od ich gotowania, smażenia, pieczenia, poprzez przyrządzanie naleśników, omletów, sufletów i tart, a skończywszy na deserach, takich jak kremy, lody, biszkopty i bezy.
Przepisy zawarte w każdym rozdziale są ułożone od najprostszych do bardziej skomplikowanych. Są wśród nich zarówno tradycyjne dania kuchni brytyjskiej, francuskiej, włoskiej jak i innych kuchni europejskich.