|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Rea
Kategoria: Kulinaria
W kuchni, tak jak w życiu, ciągle coś się zmienia. W sklepach pokazują się nowe produkty i przyprawy, posiłki przyrządza się inaczej niż kiedyś.
W serii tej będziemy lansować atrakcyjne ... więcej »
|
Autor: Hanna Grykałowska
Liczba stron: 96
Okładka: twarda
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 92/189 osób ( 49 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Rea
Kategoria: Kulinaria
Kuchnia chińska to jedna z najstarszych tradycji kulinarnych na świecie. Jest jedyna, niepowtarzalna i niezwykła, warta więc naśladowania.
Wymaga wprawdzie specjalnych naczyń, produktów i... więcej »
|
Autor: Hanna Grykałowska
Liczba stron: 64
Okładka: twarda
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 98/197 osób ( 50 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Rea
Kategoria: Kulinaria
Pomysły na drób i dzikie ptactwo
Prawdziwych smakoszy nie trzeba długo namawiać do jedzenia potraw z drobiu. Mięso to bowiem ma nie tylko wysokie walory smakowe, ale jest również niezwykle... więcej »
|
Autor: Hanna Grykałowska
Liczba stron: 64
Okładka: miękka (broszurowa)
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 98/197 osób ( 50 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Rea
Kategoria: Kulinaria
Coraz więcej osób rezygnuje z jedzenia mięsa, jeśli nie na stałe, to przynajmniej w okresie letnim. Aby dostarczyć organizmowi wszystkich potrzebnych do życia składników, należy... więcej »
|
Autor: Hanna Grykałowska
Liczba stron: 64
Okładka: miękka (broszurowa)
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: 4.0
1 głosów
Polecany przez: 100/201 osób ( 50 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Rea
Kategoria: Kulinaria
Jak Polska długa i szeroka, ciasta jada się w bardzo wielu domach. Są zdrowe, lubiane i doskonale uzupełniają codzienny jadłospis. Można kupić całkiem niezłe gotowe wypieki, ale prawdziwi... więcej »
|
Autor: Hanna Grykałowska
Liczba stron: 64
Okładka: miękka (broszurowa)
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 96/198 osób ( 48 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Rea
Kategoria: Kulinaria
Sałatki zrobiły światową karierę. I trudno się temu dziwić, bo są smaczne, zdrowe, tanie i łatwe do przyrządzenia. Jada się je o każdej porze dnia. Mogą stanowić przystawkę, zakąskę, ... więcej »
|
Autor: Hanna Grykałowska
Liczba stron: 64
Okładka: miękka (broszurowa)
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 92/183 osób ( 50 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Rea
Kategoria: Kulinaria
Moda na koktajle opanowała cały świat, nie ominęła także Polski. I nic w tym dziwnego, są smaczne, kolorowe i orzeźwiające, podaje się je często w różnych sytuacjach, miejscach i... więcej »
|
Autor: Steven Hudson
Liczba stron: 64
Okładka: miękka (broszurowa)
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 102/210 osób ( 49 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Rea
Kategoria: Kulinaria
SZKOŁA BARMANÓW. SHAKE IT! jest czymś więcej niż zwykłą książką o barach. Jest to podręcznik wprowadzający do zawodu barmana i przybliżający czytelnikowi krok po kroku zasady pracy za... więcej »
|
Autor: Otto Arera
Liczba stron: 418
Okładka: twarda
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 92/180 osób ( 51 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Rea
Kategoria: Kulinaria
Zimna kuchnia to obszerna wiedza o sposobach przyrządzania potraw, potocznie zwanych zimnymi daniami oraz o produktach i technikach stosowanych przy ich przygotowaniu. Na 2000 zdjęć przedstawiono, ... więcej »
|
Autor: Reinhold Metz, Hans Szameitat,
Liczba stron: 408
Okładka: twarda
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: 5.0
1 głosów
Polecany przez: 91/177 osób ( 51 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Wydawnictwo Rea
Kategoria: Kulinaria
Chłodniki, stała pozycja w kuchni polskiej i zajmująca coraz więcej miejsca w kuchni światowej, powracają do łask smakoszy. Są to bowiem, wbrew pozorom, świetne, smaczne, zdrowe, często... więcej »
|
Autor: Teresa Miazgowska
Liczba stron: 96
Okładka: twarda
Rok wydania: brak danych
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 102/197 osób ( 52 %) brak poleceń
|