super smaczne oryginalne wegierskie dania jakie znajdziemy w restauracjach tylko w kraju papryki teraz mozemy przygotowac sami, pycha palce lizac, do ...
więcej »
Autor: Egan Jeanette, Chan Wynnie
Liczba stron: 256
Okładka: brak danych
Rok wydania: 2006
Seria wydawnicza: brak danych
Informacja dostępna w serwisie od: 23.07.2008 (5964 dni)
Produkt był oglądany: 5287 razy
Wydawnictwo Arkady Egan Jeanette, Chan Wynnie, KUCHNIA DLA DIABETYKÓW nie posiada jeszcze żadnej opinii. Dodaj swoją opinię
Wydawnictwo Arkady Egan Jeanette, Chan Wynnie, KUCHNIA DLA DIABETYKÓW nie ma żadnych komentarzy. Aby dodać swoją uwagę do opinii innych lub zadać pytanie dotyczące produktu, dodaj własny komentarz
Opis produktu:
Cukrzyca stanowi szybko narastający globalny problem zdrowotny. W Polsce liczbę diabetyków szacuje się na 1,6 miliona. Ta książka przeznaczona jest nie tylko dla nich, ale także dla każdego, kto dba o swoją kondycję i chce się zdrowo odżywiać. Zalecenia i przepisy są tu bowiem pomyślane jako wskazania ogólne, potrawy różnorodne i smaczne, a wskazówki dotyczące zawartości białka, błonnika, węglowodanów czy nasyconych kwasów tłuszczowych cenne dla wszystkich.
W książce znajdują się:
- zasady zdrowego żywienia i kulinarne rady dla wszystkich, nie tylko dla osób chorych na cukrzycę
- zbiór przepisów na kuszące potrawy, które zadowolą każdy gust, a jednocześnie pomogą utrzymać zrównoważoną, zdrową dietę
- w każdym przepisie podano, krok po kroku, jak przygotować daną potrawę oraz szczegółowe informacje o jej wartości odżywczej