Wreszcie nie trzeba się męczyć z kajmakiem. Masa doskonała, nie za słodka, może nieco za gesta w konsystencji, trzeba solidnie podgrzać żeby...
więcej »
Świetna masa do ciast i naleśników - bardzo oszczędza czas, nie trzeba gotować przez 3 godziny mleka skondensowanego. Po zmiksowaniu z masłem...
więcej »
Pyszny jest ten sos. Doskonały do wszystkich deserów. Budyń, lody, szarlotka na ciepło, naleśniki wszystko co polane tym sosem smakuje po prostu ...
więcej »
Bardzo fajny i szybki w użyciu produkt, dobry w smaku. Doskonale nadaje się do dekoracji babeczek, ciasteczek i ciast. Dobrze się rozprowadza i...
więcej »
Dr. Oetker Jabłecznik-Fix nie ma żadnych komentarzy. Aby dodać swoją uwagę do opinii innych lub zadać pytanie dotyczące produktu, dodaj własny komentarz
Opis produktu:
Jabłka dodawane do wypieków mogą powodować powstawanie zakalca. Jabłecznik-Fix stabilizuje jabłka, zatrzymując ich sok. Dzięki temu zarówno ciasto jak i same owoce zachowują wspaniały smak, aromat oraz właściwą konsystencję.
Autor: kiing84(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: rok
Data napisania opinii: 30.08.2011 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK
Zalety produktu:
- Szybkie przygotowanie i pieczenie. Rewelacja. Zawsze wyjdzie tak samo smaczne. Ja jeszcze na góre delikatnie polewam lukrem co daje jeszcze ciekawszy wygląd
Autor: *:Roxi:*(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 03.03.2010 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK
Zalety produktu:
- poprawia konsystencję jabłek
- nadaje dobry smak
- nie tworzy się zakalec
- łatwy w użyciu
Wady produktu:
- brak
Opinia o produkcie:
Bardzo przydatny produkt. Po dodaniu tego Fixa do podduszonych jabłek zachowują one odpowiednią konsystencję i delikatny cynamonowy smak po upieczeniu jabłecznika. Fix do jabłek ładnie wiąże owoce, sok z jabłek nie wypływa do ciasta, dzięki czemu nie tworzy się zakalec.