|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Firma Księgarska Jacek Olesiejuk
Kategoria: Kulinaria
Przyrządzanie jedzenia podczas barbecue przeszło długą ewolucję od czasu zwykłego opiekania mięsa nad ogniem. Tak naprawdę, na przestrzeni kilku lat barbecue stało się ceremonią i... więcej »
|
Autor: Richard Carroll
Liczba stron: 256
Okładka: twarda
Rok wydania: 2008
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 234/461 osób ( 51 %) brak poleceń
|
dodaj do obserwowanych
|
Producent: Firma Księgarska Jacek Olesiejuk
Kategoria: Kulinaria
Pomyśl przez chwilę o intensywnym zapachu bazylii, ostrej sile papryczek chili oraz żółtozłotym blasku szafranu... Przyprawy bywają same w sobie bardzo smaczne. Kiedy jednak połączy się je... więcej »
|
Autor: Richard Carroll
Liczba stron: 256
Okładka: twarda
Rok wydania: 2008
Seria wydawnicza: brak danych
|
Ten produkt nie ma jeszcze żadnych opinii | dodaj opinię
Średnia ocena: brak
Polecany przez: 234/463 osób ( 51 %) brak poleceń
|