Twoje ustawieniaKategorieNarzędzia
Dodaj swoją opinię o tym produkcie
Dodaj uwagę lub pytanie dotyczące produktu
Subskrybuj nowe opinie o produkcie
Subskrybuj nowe uwagi i pytania do tego produktu
Dodaj produkt do obserwowanych
Zgłoś uwagi do opisu produktu
Dodaj zdjęcie produktu, ulotkę lub instrukcję
Dodaj nowy produkt
Znajdź produktNajnowsze opinieWydawnictwo Amber Danielle Steel, Bezpieczna przystań Dom Wydawniczy Rafael Karen Kingsbury, W pewien wrześniowy poranek Dom Wydawniczy Rafael Karen Kingsbury, Cień wrześniowego poranka Wydawnictwo Media Rodzina Joanne K. Rowling, Harry Potter i Insygnia Śmierci Wydawnictwo Amber J.R.R. Tolkien, Hobbit |
Wydawnictwo Prószyński i S-ka Gerard Auzet, Peter Mayle, Wyznania francuskiego piekarza
Producent: Wydawnictwo Prószyński i S-ka Opis produktu:
Któż nie lubi zapachu świeżego chleba? Mało kto oparłby się chrupiącej bagietce czy jeszcze gorącemu bochenkowi, zwłaszcza gdy pochodzi on z uroczej rodzinnej piekarni, gdzie do pieczenia podchodzi się z prawdziwą miłością. Takie właśnie miejsce odwiedzamy wraz z Peterem Maylem, by na własne oczy zobaczyć, jak w rękach mistrza Gerarda Auzeta powstają smakowite fougasses, bâtards, boules i inne gatunki tradycyjnego prowansalskiego pieczywa. Kliknij aby rozwinąć pełny opis produktu
Któż nie lubi zapachu świeżego chleba? Mało kto oparłby się chrupiącej bagietce czy jeszcze gorącemu bochenkowi, zwłaszcza gdy pochodzi on z uroczej rodzinnej piekarni, gdzie do pieczenia podchodzi się z prawdziwą miłością. Takie właśnie miejsce odwiedzamy wraz z Peterem Maylem, by na własne oczy zobaczyć, jak w rękach mistrza Gerarda Auzeta powstają smakowite fougasses, bâtards, boules i inne gatunki tradycyjnego prowansalskiego pieczywa. Zobacz także:
Najnowsze produkty Wydawnictwo Prószyński i S-ka: |