Co prawda ta "cielęcina" to "chłit marketingowy", ale sama kiełbasa bardzo smaczna i nie kosztuje majątku. Czuć wyraźnie kawałki miesa, nie...
więcej »
Cechy szczególne produktu: brak danych
Gatunek mięsa: brak danych
Produkt Fair Trade (Sprawiedliwy handel): brak danych
Rodzaj produktu: wędlina
Wielkość opakowania: brak danych
Informacja dostępna w serwisie od: 16.12.2007 (6184 dni)
Produkt był oglądany: 11036 razy
Przeczytaj: 2 opinii o Sokołów Kiełbasa Podwawelska data najnowszej opinii: 06.03.2011 Dodaj swoją opinię
Sokołów Kiełbasa Podwawelska nie ma żadnych komentarzy. Aby dodać swoją uwagę do opinii innych lub zadać pytanie dotyczące produktu, dodaj własny komentarz
Autor: mixer(gość)/eGospodarka.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: pół roku
Data napisania opinii: 30.07.2010 | Czy oceniający poleca ten produkt? TAK
Zalety produktu:
Wady produktu:
Opinia o produkcie:
Świetna na gilla ...ale bardziej polecam kiełbase sokołowską wieprzową albo kiełbase śląską z serem..
Autor: mięsożerca(gość)/e-commerce.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 22.11.2009 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE
Zalety produktu:
- najlepszy smalec w klasie kiełbas
Wady produktu:
- wybitna ilość tłuszczu, cena jak za mięso a nie smalec
Opinia o produkcie:
pomimo, że producent utrzymuje, że jest to kiełbasa, odnoszę wrażenie, że za wygórowaną cenę otrzymałem mielone podgardle z boczkiem - wizualnie i smakowo "kiełbasa" składa się w 70-80% z tłuszczu w którym znajdują się niewielkie smugi mięsne poprzerastane tłuszczem. Podziwiam technologa zakładów sokołów, który z tego tłuszczu był w stanie uzyskać smak wędliny. Za zapłaconą cenę otrzymałem najdroższy smalec