Pizze Ristorante to najlepsze z dostępnych mrożonych pizzy, lubię każdy smak tej pizzy, jest w rozmiarze na 2 osoby, ma sporo dodatków i po...
więcej »
Cechy szczególne produktu: brak danych
Produkt Fair Trade (Sprawiedliwy handel): brak danych
Typ dania: danie obiadowe
Wielkość opakowania: 500 g
Informacja dostępna w serwisie od: 03.12.2008 (5834 dni)
Produkt był oglądany: 5701 razy
Przeczytaj: 1 opinii o Pamapol Fasolka po bretońsku z boczkiem data najnowszej opinii: 26.08.2016 Dodaj swoją opinię
Pamapol Fasolka po bretońsku z boczkiem nie ma żadnych komentarzy. Aby dodać swoją uwagę do opinii innych lub zadać pytanie dotyczące produktu, dodaj własny komentarz
Opis produktu:
Tradycyjne danie sporządzone z nasion fasoli białej z dodatkiem boczku, cebuli, koncentratu pomidorowego oraz przypraw, zalane sosem warzywnym.
Autor: Marcin(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: dopiero co kupiłem
Data napisania opinii: 25.08.2016 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE
Zalety produktu:
Wady produktu:
- Smak
Opinia o produkcie:
W skrócie sprawa jakości i smaku wygląda tak:
W misce po wlaniu tego czegoś co było w słoiku zastałem głównie fasolę w pomarańczowej otulinie. Takiej bezpłciowej mazi, która wypełniała przestrzeń między fasolkami. Całe szczęście, że w tej „potrawie” jest fasola, która smakuje jak fasola. Na tym koniec „delicji”. Dalej jest jeszcze ta maź i uwaga – producent na opakowaniu nazywa to „soczysty boczek”. Kawałek wysuszonego mięsa, które było chyba bizonem w czasach generała Custera i tyle samo ma lat, bo smakuje jak mocno podstarzałe śmierdzące mięcho. Dalej takie napompowane rozpływające się w ustach białe gluty, które jak mniemam przewrotnie nazwano „soczystym boczkiem”. To coś rozpływa się w ustach, ale konsystencją przypomina raczej silnie rozgotowanego ślimaka, a smak ma jałowy, jak cukrowe groszki za komuny.
Podobny zabieg para kulinarny na sobie samym jest samookaleczeniem się i wymaga interwencji psychologa.
Produkt dla ludzi o mocnych nerwach i skłonnościach do autoagresji.