Pszczelarz Kozacki (PK) wprowadza w błąd klientów umieszczając na etykiecie wielki napis, że miód pochodzi z Roztocza, a malutkimi literami na...
więcej »
Miód ten posiada wszystkie poszukiwane przeze mnie i znane mi walory jakimi powinien odznaczać się prawdziwy miód spadziowy. Zachęcająca była...
więcej »
Cechy szczególne produktu: brak danych
Produkt Fair Trade (Sprawiedliwy handel): brak danych
Wielkość opakowania: 250 g, 400 g, 1,3 kg
Informacja dostępna w serwisie od: 11.05.2008 (6037 dni)
Produkt był oglądany: 4640 razy
Przeczytaj: 1 opinii o Pszczelarz Kozacki - Pasieka Miód rzepakowy data najnowszej opinii: 27.04.2016 Dodaj swoją opinię
Miód Pszczelarz Kozacki - Pasieka Miód rzepakowy nie ma żadnych komentarzy. Aby dodać swoją uwagę do opinii innych lub zadać pytanie dotyczące produktu, dodaj własny komentarz
Opis produktu:
Miód rzepakowy w stanie płynnym jest bezbarwny lub lekko słomkowy. Po skrystalizowaniu jest barwy biało-kremowej. Krystalizuje szybko ze względu na dużą zawartość glukozy, przyjmuje konsystencję mazistą. Zapach ma słaby, zbliżony do zapachu kwitnącego rzepaku.
Miód rzepakowy stosowany jest w leczeniu wątroby i dróg żółciowych, serca i naczyń wieńcowych oraz stanów zapalnych dróg oddechowych.
Opinie o Pszczelarz Kozacki - Pasieka Miód rzepakowy
Ocena ogólna:
Jakość:
Cena:
Wygląd:
Smak:
Autor: Marta(gość)/senior.pl | Posiada/korzysta z tego produktu: miesiąc
Data napisania opinii: 05.01.2015 | Czy oceniający poleca ten produkt? NIE
Zalety produktu:
- Nie ma
Wady produktu:
- Produkt nie jest miodem
Opinia o produkcie:
Kupilam kilka tygodni temu miod rzepakowy produkcji Pszczelarz Kozacki - Pasieka. Przyajmniej sprzedano mi niewiadoma substancje, jako miod…
Polskie miody znane byly od stuleci poza granicami Polski ze swojej jakosci, niestety, ‘miod’ Kozacki te reputacje dewaluuje. A szkoda, bo polski sklepik w USA, gdzie product nabylam, ma miedzynarodowa klientele. Coz, paskudztwo udajace miod sprzeda sie raz, nikt, kto miod kiedykolwiek kosztowal, nie nabierze sie poraz drugi.
Wylalam slodkawa ciecz, nawet nie bardzo podobna ani konsystencja, ani smakiem do prawdziwego miodu. Na dnie sloika, ktory usiluje umyc, pozostala twarda substancja. Czym ona jest? Sloik stoi namoczony woda od wielu godzin, ale osad sie nie rozpuszcza…
Ani to scukrzony miod, ani cukier…