Twoje ustawienia



Zapamiętaj mnie
 
 

Kategorie

Narzędzia

Znajdź produkt

 

Najnowsze opinie

Dr. Oetker Żelfix 2:1

OK więcej »

 
 

Appetita Domowe sekrety Żelfitura 2:1

doskonały do wiśni więcej »

 
 

Dr. Oetker Żelatyna z bulionem i przyprawami

Kupiłam tą żelatyną na święta do ryby w galarecie. Jest bardzo smaczna i klarowna, idealnie przyprawiona. Polecam. więcej »

 
 

Dr. Oetker Cukier żelujący 3:1

Niezbędnik do przetworów domowych. Robienie dżemów i konfitur z tym cukrem jest szybkie i łatwe. Zeszłoroczne dżemy były wspaniałe i żaden... więcej »

 
 

Delecta Dżemix 2:1

używam do truskawek, śliwek, brzoskwiń jest bardzo dobry więcej »

 
 

Galeo Sól peklowa

Ocena ogólna:
1.0
2
głosów

Polecany przez: 35/71 osób (
49
%)


oceń produkt:

poleć produkt: polecam nie polecam
Jakość:
Cena:
Wygląd:
Smak:
brak

brak

brak

brak

Dodaj swoją opinię!

Porównaj ceny tego produktu »





kliknij aby powiększyć

wybierz miniaturę:

Sprawdź cenę »


 


Producent: Galeo
Kategoria: Pozostałe dodaki do potraw

Cechy szczególne produktu: brak danych
Produkt Fair Trade (Sprawiedliwy handel): brak danych
Wielkość opakowania: Torebka

Informacja dostępna w serwisie od: 29.12.2007 (6171 dni)
Produkt był oglądany: 4774 razy

Galeo Sól peklowa nie posiada jeszcze żadnej opinii.
Dodaj swoją opinię


Galeo Sól peklowa nie ma żadnych komentarzy. Aby dodać swoją uwagę do opinii innych lub zadać pytanie dotyczące produktu, dodaj własny komentarz

Opis produktu:

Sól peklowa służy do nacierania mięsa lub sporządzania zalewy peklującej. Mięso można peklować "na sucho", wtedy do natarcia 1kg mięsa stosujemy 20 g soli peklowej. Mięso peklujemy przez 24 godz.

Stosując metodę nastrzykową, należy użyć 25g soli peklowej rozpuszczonej w 100 ml wody na 1 kg mięsa. Tak przygotowanym roztworem nastrzyknąć mięso. Peklować 72 godz. Natarte lub nastrzyknięte mięso należy przechowywać w temperaturze ok. 8°C. Zapeklowane mięso można upiec, uwędzić lub sparzyć (włożyć do wrzącej wody i delikatnie podgrzewać, utrzymując temperaturę 95°C przez 1 godz. na 1 kg mięsa).

Zgłoś uzupelnienie lub błąd w opisie produktu

 

 

do góry


Dodaj opinię o produkcie Galeo Sól peklowa


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu opinia zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Ocena ogólna:


Jakość:
Cena:
Wygląd:


Smak:



Zalety produktu:

Wady produktu:


Opinia o produkcie:



Czy polecasz ten produkt:


Posiadam/korzystam z tego produktu:





Dodaj swój komentarz, pytanie lub odpowiedź do dyskusji o produkcie


Imię / nick:

Jeżeli masz już konto w serwisie, najpierw się zaloguj. Dzięki temu wypowiedź zostanie podpisana Twoją nazwą użytkownika, a Ty będziesz mógł ją później łatwo odnaleźć na liście "moje produkty".

Treść wypowiedzi
 (UWAGA: Jeśli chcesz dodać OPINIĘ o produkcie, kliknij tutaj »)




Zobacz także:


Appetita Sól peklowa



Producent: Appetita
Kategoria: Pozostałe dodaki do potraw

Kotányi mix Sól zmiękczająca mięso



Producent: Kotányi
Kategoria: Pozostałe dodaki do potraw

Kamis Sól Zmiękczająca Mięso



Producent: Kamis
Kategoria: Pozostałe dodaki do potraw

Kamis Młynek Przyprawa do Mięs



Producent: Kamis
Kategoria: Mieszanki przyprawowe

Winiary Ziarenka smaku uniwersalne



Producent: Nestlé
Kategoria: Mieszanki przyprawowe

Winiary Ziarenka Smaku Drobiowe



Producent: Nestlé
Kategoria: Mieszanki przyprawowe

Najnowsze produkty Galeo:


Galeo Żelatyna


Galeo Przyprawa do pieczeni


Galeo Świat na talerzu Curry


Galeo Świat na talerzu Przyprawa do Dań Chińskich


Galeo Świat na talerzu Przyprawa do Gulaszu i Leczo


Galeo Świat na talerzu Przyprawa do Kebabu